Rumpujen pärinää

 

Morjensta tyypit!  💋

Mukavaa jos oot käynyt jo katselemassa uutta sivustoa ja portfoliota. Sivustolle voi jättää nyt myös kommentteja jos haluaa jättää viestiä mulle ja myös sähköpostiin tietty, johon vastailen mahdollisimman piakkoin.

Viikko on mennyt pienessä hulinassa, 28-vuotis juhlia vietellen ja uusia sivustoja ihmetellen. Noh, hulinaa on todennäköisesti tulossa taukoamatta, sillä onhan oma toiminimi ja tämä kaikki vielä ihan uutta.
Asiat alkaa kuitenkin pikkuhiljaa selvetä ja pian voi jo jännittää tulevaa avajaisviikkoa.  😍  (Onko tukka leikkaamatta? Häätkin olis tulossa, meikkiä tarvis?)

👇

Tarkoituksena on siis aloittaa toiminta hieman etuajassa, jolloin pääsette varaamaan aikoja jo ennen helmikuuta! 😍 Ilmoitan päivän vielä erikseen, jolloin voit alkaa tekemään varauksia mulle.

Aikoja pystyy varaamaan meidän studion nettisivuilta;
->http://www.studiorebelicious.com/book-online tai http://www.timma.fi -palvelun kautta

Blogiin käyn kirjoittelemassa kuulumisia ja postailemassa tulevia hius -ja meikkijuttuja, joten käyhän kurkkailemassa. Pidän ajantasalla myös instagramia, jota voi käydä seuraamassa  @veeraastyling 😍  Instassa myös lisää kuvia ja kauneushömppää.

Laitathan kommenttia tai sähköpostia jos mieleesi tulee mitä vain blogiin, tukka/meikkijuttuihin tai muuhun liittyvää tai jos toivot jotain mistä voisin kirjoittaa lisää tulevaisuudessa.

 

Ihanaa loppuviikkoa sulle ja pian nähhään ! 😍 


(kuvassa tunnelmia 2018 vuoden vastaanottamisesta)

 

potku

 

-Veera

💋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: